“Vinyetes: història del còmic en català” viatja fins a Vinyols i els Arcs

“Vinyetes: història del còmic en català” viatja fins a Vinyols i els Arcs

La mostra es podrà veure del 29 de juny al l’1 de juliol

Aquesta exposició, que cedeix gratuïtament el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, es podrà visitar del 29 de juny al dia 1 de juliol a l’antiga establia (plaça de l’Església) coincidint amb la festivitat de Sant Pere i dins el programa de la Festa Major de Sant Joan.

“Vinyetes: història del còmic en català” és una exposició divulgativa i sintètica que fa un breu recorregut per la història del còmic en català, mostra els lligams amb les diferents escoles –de creació i de traducció– i posa de manifest la importància del novè art en la societat contemporània.

La mostra va començar el seu recorregut a la ciutat de Reus i ja ha estat exposada en centres educatius, centres cívics i altres pobles de la comarca, Cambrils, les Borges del Camp, la Selva del Camp, Riudecanyes i Montbrió. Quan abandoni Vinyols i els Arcs continuarà viatjant per la comarca i s’instal·larà a Prades del 8 al 28 d’agost, coincidint amb la festa major. Abans, però, serà uns dies a Ulldemolins, al Priorat. A la tardor, serà a Riudoms.