L’Ajuntament de Vinyols renova l’oferta d’activitats esportives

20/03/2017 Actualitat

L’Ajuntament de Vinyols renova l’oferta d’activitats esportives

El gimnàs municipal de Vinyols i els Arcs iniciarà a partir del mes d’abril el nou programa d’activitats dirigides que inclou classes de zumba, TBC-cicling o pilates entre altres. L’oferta inclou activitats totes les tardes, en la franja de les 15:30 a les 20:45 i els matins de dilluns i dimecres. Les activitats són variades i es busca fomentar la pràctica de l’esport també a través d’una vessant lúdica i que adapti els horaris a les necessitats dels usuaris.

Per aquells que prefereixen l’activitat lliure, el gimnàs de Vinyols i els Arcs té oberta la sala de fitness  cada tarda de 17 a 21:45h i els matins de dilluns i dimecres de 8:30 a 12:30h, la sala inclou assessorament tècnic i programes personalitzats als objectius de cada usuari.

El preu de l’abonament mensual al gimnàs és de 25 euros amb un preu reduït de 15 euros per als majors de 65 anys i els minusvàlids. Amb l’abonament hi ha incloses totes les activitats dirigides que s’organitzen.

Tal com ha explicat el regidor d’esports de l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs, Joan Llaveria “procurem que tothom que vulgui practicar esport al municipi tingui horaris que s’adaptin a les seves necessitats i veient com ha crescut el nombre d’usuaris del gimnàs creiem que estem en el bon camí”. En el darrer any el nombre d’usuaris del gimnàs municipal s’ha multiplicat per 5.