La Marató per Relleus de Vinyols i els Arcs arriba a la tercera edició amb augment de participants

26/09/2018 Esports

La Marató per Relleus de Vinyols i els Arcs arriba a la tercera edició amb augment de participants

Més tres-cents corredors ja s’han inscrit a la tercera Marató per Relleus de Vinyols i els Arcs. En concret, 52 equips de 6 persones són els que es donaran cita aquest proper diumenge dia 30 de setembre al municipi, en un esdeveniment esportiu que avança cap a la seva consolidació com mostra l’augment en el nombre de participants que s’han inscrit en aquesta tercera edició. La bona acollida que ha rebut la cursa per part dels equips es deu, segons es remarca des de l’organització, a haver estat “molt curosos a l’hora de marcar tant la data com l’horari” que enguany serà al matí i no a la tarda com en les dues anteriors edicions.

Els equips hauran de cobrir els 42’195 Km amb 6 relleus de 7’7, 4’5 i 10’5 quilòmetres de distància en un circuit urbà de 1.500 m. Per categories, els equips poden ser masculins, femenins o mixtos.

El tret de sortida per als primers relleus tindrà lloc a les 9:30 del matí però abans, ja a partir de les 9, s’oferirà un esmorzar de coca amb xocolata per a tota la canalla. Més tard, a les 11:30, començarà el vermut electrònic amb degustacions de vermut Miró. Durant tot el matí i fins que acabin els últims atletes hi haurà animació i més activitats paral·leles com una zona d’animació infantil, batucada i un dinar popular amb tots els participants que ha organitzat la regidoria d’Esports i Festes de l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs amb l’objectiu de que tota la jornada esdevingui un dia festiu dedicat a l’esport i a les activitats en família.

 

Una cita que mobilitza tot un poble

L’organització de la Marató per Relleus no seria possible sense la dedicació d’un bon nombre de persones que s’impliquen per a que la cita esdevingui un èxit i que no hi manqui detall. En aquest sentit, a la quarantena llarga de voluntaris que es mobilitzen en cada edició per atendre la prova, s’hi afegeixen tant els veïns del nucli antic per on transcorre la cursa, com els comerços i establiments del poble que hi col·laboren i que fan que un petit poble de poc més de 2.000 habitants sigui capaç d’acollir un esdeveniment esportiu d’aquesta magnitud.