La 2a Marató per Relleus omple Vinyols de corredors i ambient festiu

13/09/2017 Esports

La 2a Marató per Relleus omple Vinyols de corredors i ambient festiu

Més de 200 corredors van participar dissabte dia 9 de setembre a la 2ª Marató per Relleus de Vinyols i els Arcs, un esdeveniment esportiu que es vol consolidar d’any en any i que ja és una de les activitats amb més acceptació en el calendari esportiu i festiu del municipi.

La implicació de les empreses, comerços i dels voluntaris en la Marató ha estat una de les Claus de l’èxit d’una tarda que va combinar a la perfecció l’esport i l’ambient festiu gràcies també al bon nombre d’activitats paral·leles que es van organitzar i que anaven dirigides a públic de totes les edats. Així, l’actuació dels castellers de Cambrils, la música del grup de batucada de Montbrió, un taller de xapes, un espai de fisioteràpia o un tast d’orxata van formar part també de la Marató, que va culminar amb un sopar de germanor amb tots els participants que va estar acompanyat de música en directe.

Tot i que la pluja va fer patir corredors i organització fins a l’últim moment, finalment es va poder celebrar la prova amb total normalitat. Els resultats, la classificació i les fotos es poden veure al web www.maratovinyols.cat