Equipaments esportius

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vinyols i els Arcs disposa i gestiona les diferents instal·lacions esportives que donen servei als veïns i veïnes del municipi.

 

  • Pavelló Poliesportiu; situat al c. Raval de Sant Joan, número 1B. Accessos i recorreguts interiors totalment adaptats. Vestuaris col·lectius adaptats amb accés directe a la pista. Disposa de pista poliesportiva coberta per acollir pràctiques esportives diverses que es puguin realitzar a l'interior (futbol sala, gimnàstica rítmica, bàsquet). Les entitats esportives municipals hi juguen competicions i exhibicions esportives. Es pot llogar l'espai amb prèvia petició a l'àrea d'esports de l'Ajuntament.

 

  • Gimnàs municipal: inclòs dins del pavelló poliesportiu disposa de dues sales de fitness equipades amb diferents tipus de màquines per fer exercici físic i material esportiu per a la pràctica de l'esport. Es disposa d'un tècnic especialitzat dedicat a l'assessorament de l'ús dels aparells de les sales i confecció de programes d'entrenaments i de condicionament físic personalitzat. Si voleu ampliar informació, dirigiu-vos al gimnàs.

 

         Horari gimnàs municipal

         DILLUNS - DIMECRES - DIVENDRES
         9:30 h - 12:30 h
         15:00 h - 21:00 h
         DIMARTS - DIJOUS
         15:00 h - 21:30 h

         Horari ioga (Centre Cultural)

          DIMARTS I DIJOUS
          18:15 h – 19:45h

          Classe dirigida de ioga en l'horari indicat i realitzat al Centre Cultural. Si voleu ampliar informació, dirigiu-vos al gimnàs.

 

  • Piscina municipal: situada al c. Raval de Sant Joan, núm. 1B. Piscina descoberta d'ús en temporada d'estiu. Disposa de piscina de 25 metres de llargada i piscina infantil amb jocs i zona  d'esbarjo. Bar restaurant i vestuaris a disposició dels usuaris. Oberta a tothom amb prèvia adquisició de tiquet o abonament de temporada.

 

  • Pista descoberta: situada al c. del Centre / carretera de Riudoms. Pista oberta les 24 hores, disposa de porteries i cistelles per la pràctica de futbol i bàsquet.

 

  • Pista de bàsquet (Fontcoberta): situada al parc av. Bernat dels Arcs. Pista oberta les 24 hores, disposa de cistelles per la pràctica de bàsquet.